OM MIG

Jag vill bjuda människor In i naturen till Skogsbad och Naturnätter,
så länge min kropp bär mig…

Naturvistelse har för mig inneburit vandring, skidåkning, havet och fika runt elden.
Japanska influenser har funnits med ända sen tonåren då jag hittade judosporten och ägnade femton år åt det, både som aktiv och som instruktör.
 Så småningom utbildade jag mig till idrottskonsulent och jobbade under många år inom idrottsvärlden och på folkhögskola.

Naturhälsopedagog och Skogsbadsguide

Mitt i livet fick jag möjligheten att utbilda mig både till Naturhälsopedagog och Mindfulnessinstruktör, det ledde mig in på en ny stig. 
Jag kombinerade detta till konceptet ”mindfulness i naturen” och erbjöd det till konferensgäster, privatpersoner och företag under några år.
 Nu har jag tagit ännu ett steg och blivit licensierad Skogsbadsguide. Här kommer de japanska influenserna tillbaka; Skogsbad som form har vuxit fram i Japan och heter då Shinrin-yoku.
 Begreppet Ikigai (Japan igen) som kan förklaras som din inre drivkraft eller anledningen till att du kliver upp ur sängen på morgonen, kom sen i min väg.
Jag har kommit fram till att min Ikigai är att bjuda in och guida människor i naturen. Det önskar jag få göra så länge min kropp bär mig.